Suntem sociabili!
+40 753 103 960

Hidroizolatii la cel mai inalt nivel - IsoGonz

Obiectul de activitate al firmei ISOGONZ este axat pe executia lucrarilor complexe de hidroizolatii necesare unei perfecte impermeabilizari a constructiilor subterane si de suprafata.

Constructiile subterane de orice fel - statii de metrou, spatii pentru centrale hidroelectrice, galerii, tuneluri etc. - precum si partile subterane ale cladirilor - fundatii, subsoluri - sunt supuse atat actiunii apelor freatice cat si a celor pluviale.

Orice lucrare de hidroizolatii trebuie sa faca obiectul unei parti de proiect care sa cuprinda atat piese scrise cat si desenate, pentru stabilirea solutiilor de hidroizolare trebuind sa se tina seama, dupa caz, si de analize hidrologice, geotehnice sau chimice.

Sectorul ce vizeaza lucrarile de hidroizolatii a cunoscut o evolutie remarcabila in ultima perioada, atat din punct de vedere al executiei propriu-zise, cat mai ales al materialelor utilizate si tehnologiile de aplicare specifice.

Desigur, printre acestea era si firesc sa se remarce anumite tipuri de materiale care, datorita modului de aplicare, al proprietatilor deosebite de impermeabilizare, rezistentei sporite sau al pretului accesibil, sa fie preferate in lucrarile de hidroizolatii in dauna altor tipuri de materiale.

Doriti sa va alaturati echipei noastre profesionale?

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitiardo.